ARTWORKS > selected reviews, books, catalogues

Aramis Justiz i Rafael Ruz a l'Hotel Eurostars Convent Caputxins

L'Hotel Eurostars Convent Caputxins 4 * acull una exposició conjunta dels artistes Aramís Justiz i Rafael Ruz. Es tracta d’una mostra que fusiona l’escultura voluptuosa del cubà Aramís Justiz amb la pintura cal·ligràfica del barceloní Rafael Ruz.

Aramís Justiz (Ciutat de l’Havana, 1964) modela aspectes essencials de la vida humana a força de ferro, marbre i pedra. Les seves obres destil·len alegria i amor, maternitat i erotisme. Les seves línies corbes voregen la complexitat dels sentiments, donant lloc a escultures que arriben al format monumental.

“Les meves obres recents estan inspirades per la recerca de la relació entre elements que suposadament són antagònics però que en realitat formen part del cercle de la vida, d’un tot que no pot existir sense cada un d’ells", explica Aramís Justiz.

L’artista cubà comparteix espai expositiu amb Rafael Ruz, un pintor que transmet amb els seus psicogramas una visió instantània, reveladora, singular, i aïllada en el temps i l’espai. Els seus llenços plasmen equivalències cromàtiques, derivades d’una noció personal del concepte de cal·ligrafia.

La mostra es podrà visitar fins al 4 de juny de 2016.

Bonart.cat
2016